Header - Keukens

Studioline Siemens

De Studioline van Siemens kenmerkt zich door een hoogwaardig design. Ontdek nu bij Montall Keukens de inbouwapparatuur van de Studioline met stijlvolle handgreep, vele voordelen en accessoires. Het design van de Studioline van Siemens is bovendien bijzonder functioneel. Alle apparaten kunnen namelijk probleemloos met elkaar worden gecombineerd. Of de apparaten nu naast of boven elkaar staan, er ontstaat altijd een harmonieus geheel. De apparaten van Studioline zijn niet voor niets al meerdere malen bekroond met gerenommeerde designprijzen.

 

Kwaliteit

Naast de nieuwste innovaties is de Studioline van Siemens te herkennen aan handige accessoires zoals een kerntemperatuurmeter bij de oven of een verchroomd flessenrek bij de koel-vriescombinaties. Het alledaagse zo eenvoudig en tegelijkertijd buitengewoon mogelijk vormgegeven, dat is de kracht van Studioline. Met de Studioline van Siemens haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. De Studioline is alleen verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde partners waaronder Montall Keukens in Breda. Bij ons krijgt u altijd deskundig advies op maat. Wij hebben namelijk al 30 jaar ervaring in de keukenbranche. Bij Montall Keukens krijgt u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

 

Keuze

Montall Keukens biedt u een ruime keuze aan keukens van topmerken inclusief de betrouwbaarste apparaten zoals Studioline van Siemens. Maar u kunt ook bij ons terecht voor mooie keukenaccessoires. Want een luxe keuken is niet compleet zonder keukenapparatuur en accessoires. Breng daarom gerust een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren. Bij ons zijn altijd de laatste trends op keukengebied te zien. Wij hebben luxe keukens van topmerken in verschillende stijlen. Of u nu van strak en modern houdt, of meer van landelijk en klassiek, bij ons vindt u de juiste keuken. Bij Montall Keukens komen uw dromen uit.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in de Studioline van Siemens? Of wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen wat wij te bieden hebben. U kunt ook contact met ons opnemen voor advies. Voor al uw keukenzaken moet u bij Montall Keukens in Breda zijn.

Wilt u onze showroom bezoeken of wilt u nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.