Header - Keukens

Pronorm keuken

 

Pronorm is een Duits bedrijf dat zich sinds 1945 heeft gespecialiseerd in keukens. Met een Pronorm keuken haalt u hoogwaardige kwaliteit in huis. Bij Montall Keukens willen we u daarom graag meer vertellen over de productlijnen en de voordelen van dit merk.

 

Haal rendement uit uw keuken

 

Een goede keuken is functioneel en overzichtelijk ingericht. Een Pronorm keuken gaat zelfs een stapje verder. Alle inbouwkeukens van dit merk zijn ontworpen met het oog op milieu en kostenbesparing. Alle onderdelen voor uw keuken worden milieuvriendelijk geproduceerd. Bovendien wordt er voor uw ontwerp gekeken hoe energieverbruik, afvalproductie en geluidsoverlast in uw keuken minimaal blijven. Adviezen op deze gebieden kunnen uiteindelijk kostenbesparend voor u werken. Comfortabel koken in een mooie en milieuvriendelijke keuken: kiest u bij Montall Keukens voor Pronorm, dan weet u dat u goed zit!

 

Innovatieve designkeukens

 

Of u nu van klassiek of modern houdt: met een Pronorm keuken bent u verzekerd van een innovatief design die bij al uw wensen past. Het maakt daarbij niet uit hoe groot de ruimte in uw keuken is; uw inbouwkeuken wordt geheel op maat gemaakt. Alles draait om het optimaal gebruik maken van de ruimte die u voor uw keuken heeft gereserveerd. Niets is prettiger dan een keuken waarin u zich helemaal thuis voelt.

 

Productlijnen

 

Pronorm biedt u verschillende productlijnen waarmee u uw droomkeuken in allerlei mogelijke kleuren kunt samenstellen: Y-line, X-line, Proline en Classicline. Met de Y-line of de X-line kunt u kiezen uit talloze mogelijkheden om een greeploze designkeuken te creëren. Bent u juist op zoek naar een landelijk ontwerp? Dan is de Classicline zeer geschikt. Kiest u voor Proline, dan werkt Pronorm met een slim rastersysteem met een sterke nadruk op ergonomie en functionaliteit. Met deze lijn kunt u elke stijl toepassen die u maar wilt: modern, klassiek of landelijk. Heeft u al een keuze kunnen maken? Met een breed aanbod zoals deze kunnen wij ons voorstellen dat het niet makkelijk is. Vraag ons daarom gerust naar meer informatie.

 

Nieuwsgierig?

 

Montall Keukens heeft zich gespecialiseerd in inbouwkeukens. Kwaliteit, goede service en betaalbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Graag verwelkomen wij u in onze showroom, zodat u op uw gemak al onze producten kunt bekijken. U kunt ons dan meteen spreken als u vragen heeft. Uiteraard mag u ons ook bellen of mailen. Wij nemen graag alle tijd voor u.

Wilt u onze showroom bezoeken of wilt u nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.