ONZE KEUKENMERKEN

Of het nu gaat om een strakke ( greeploos ) hoogglans keuken of meer een keuken in klassieke stijl, het is mogelijk bij Montall keukens is Breda.

We leveren uitsluitend kwaliteitskeukens van Duitse of Nederlandse bodem. Onze merken keukens zijn Hacker, Nobilia, en Pure.

Kwaliteitskeukens kunt u herkennen, we willen enkele kenmerken benoemen:

  • Altijd demping/ soft close op de laden en deuren.
  • Verschillende hoogte in onderkast van 72 cm, 78 cm en 90 cm.
  • Fronten in RAL, Sikkens en NSC kleuren mogelijk.
  • Kasten op maat zowel in breedte, diepte en hoogte.
  • Corpus dikte van 16 en 18 en 19 mm.
  • Binnenkant kasten in kleur.

Keukenleven lang garantie op ladesysteem en scharnieren.

Meer weten over onze keukens?

Neem contact op met ons op en vertellen je graag meer over onze keukens.
Zo helpen we u graag bij de juiste keuze!

Maak een afspraak
Häcker

Häcker

Keukenkwaliteit kunt u herkennen. Keukens die wij hebben opgesteld in onze showroom zijn onder andere van het merk Häcker. Onze keukenfabrikant heeft een breed assortiment, hacker classic en Häcker Systemat en het heeft veel toepassingsmogelijkheden. Häcker is een erg luxe merk en dat kun je ook wel merken. Er zit demping op de lade, zelfsluitende deuren, lades voorzien van een anti-slipmat en de keukenmeubelen zijn verkrijgbaar is verschillende hoogtes en breedtes.

Pure

Bij het Nederlandse merk Pure worden keukens met een prachtig design, op ambachtelijke wijze geproduceerd in één van Europa’s modernste fabrieken. Ontdek de strakke designs van PURE Sense, de robuuste keukens van PURE Nature of de trendy modellen van PURE Taste. Pure staat bekent om de mooie robuuste eiken fronten en de authentieke materialen. Het zijn mooie kwaliteit-keukens met een scherpe prijs. Ook word er bij Pure ontworpen met oog op efficiëntie.

Pure
Nobilia

Nobilia

De keukens van Nobilia worden gemaakt met een fraai design voor iedere smaak. Van de moderne hoogglans keuken tot Landhuiskeuken, bij Nobilia vindt u de keuken die precies op uw wensen aansluit. De actuele collectie maakt onder het motto “more than kitchen“ een alomvattend woondesign mogelijk. Nobilia heeft open-kastsystemen, Colour concept fronten met een laser gelaste rand en Sensys scharnier met perfecte demping en optimaal design.

30 jaar ervaring – 5 jaar volledige garantie – De nieuwste keukentrends