Header - Keukens

Keukens

Häcker keukens

Kwaliteitskeukens kunt u herkennen. De keukens die wij hebben opgesteld in onze showroom zijn van het merk Häcker. Of het nu gaat om een strakke hoogglans keuken of meer een keuken in klassieke stijl; het is mogelijk bij Montall Keukens in Breda. Onze keukenfabrikant heeft een breed assortiment, Häcker Classic en Häcker systemat en heeft veel toepassingsmogelijkheden.
– demping op de laden
– zelfsluitende deuren (verborgen scharnierdemping)
– laden voorzien anti-slipmat
– keukenmeubelen verkrijgbaar in diverse hoogtes
– en nog veel meer..

 

Keukenapparatuur

Montall Keukens werkt hoofdzakelijk met de merken Miele, Siemens, Atag, Etna, Pelgrim en AEG. Op die manier kunnen we u verzekeren van een scherpe nettoprijs en een breed aanbod keukenapparatuur. Klik op onderstaande links om de apparatuur te bekijken:
Miele
– Siemens
– Atag
– Etna
– Pelgrim

 

Werkbladen

Onze leverancier voor werkbladen is Dekker uit Zevenhuizen. Dekker heeft een groot assortiment keukenwerkbladen waaronder kunststof, Ceasarstone werkbladen, Granieten werkbladen en Keramiek XL®. Deze werkbladen hebben we in diverse stijlen in onze showroom tentoongesteld, zodat we u precies de voor- en nadelen van elk werkblad kunnen vertellen. Alleen op die manier krijgt u een goed beeld van de verschillende toepassingsmogelijkheden.