Header - Keukens

Keukens

Häcker keukens

Kwaliteitskeukens kunt u herkennen. De keukens die wij hebben opgesteld in onze showroom zijn van het merk Häcker. Of het nu gaat om een strakke hoogglans keuken of meer een keuken in klassieke stijl; het is mogelijk bij Montall Keukens in Breda. Onze keukenfabrikant heeft een breed assortiment, Häcker Classic en Häcker systemat en heeft veel toepassingsmogelijkheden.
– demping op de laden
– zelfsluitende deuren (verborgen scharnierdemping)
– laden voorzien anti-slipmat
– keukenmeubelen verkrijgbaar in diverse hoogtes
– en nog veel meer..

 

BEDA keukens

BEDA keukens zijn eerlijk, duurzaam, betaalbaar en smaakvol. Dat typeert de Nederlandse keuken. Fronten in lak en hoogglans zijn leverbaar in Ral en Sikkens kleuren.

 

Een BEDA heeft 8 mm geschroefde rugwanden voor een optimale kast constructie en stabiliteit. De nieuwste Blum LEGRABOX laden zorgen voor een strakke look en meer drachtkracht. Onze keukens hebben een multiplex bovenregel voor een maximale belastbaarheid. Zelfsluitende dempingsystemen voor laden en deuren. Geen overtollige kastboringen.

 

BEDA keukens is vakmanschap met oog voor detail.

 

ALTANO keukens

ALTANO, meine Kuchen! ALTANO keukens worden in Duitsland gemaakt van uitsluitend materialen die bestand zijn tegen zware belastingen. Naast de kwaliteitsgarantie “Made in Germany” weet ALTANO te overtuigen met een uitstekend prijsniveau.

 

Of het nu gaat om een alleenstaande, een starter, een klein gezin dat op uitbreiding hoopt of een gepensioneerde die van zijn rust geniet; ALTANO staat voor “mijn keuken”.

 

Keukenapparatuur

Montall Keukens werkt hoofdzakelijk met de merken Miele, Siemens, Atag, Etna, Pelgrim en AEG. Op die manier kunnen we u verzekeren van een scherpe nettoprijs en een breed aanbod keukenapparatuur. Klik op onderstaande links om de apparatuur te bekijken:
– Miele
– Siemens
– Atag
– Etna
– Pelgrim

 

Werkbladen

Onze leverancier voor werkbladen is Dekker uit Zevenhuizen. Dekker heeft een groot assortiment keukenwerkbladen waaronder kunststof, Ceasarstone werkbladen, Granieten werkbladen en Keramiek XL®. Deze werkbladen hebben we in diverse stijlen in onze showroom tentoongesteld, zodat we u precies de voor- en nadelen van elk werkblad kunnen vertellen. Alleen op die manier krijgt u een goed beeld van de verschillende toepassingsmogelijkheden.