Wilt u uw nieuwe droomkeuken kopen bij Montall Keukens en bent u benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk dan de ervaringen van andere tevreden klanten. Of hebt u zelf een Montall Keuken gekocht en wilt u uw ervaringen met ons delen?

Schrijf Zelf Een Ervaring Over De Aankoop Van Een Nieuwe Keuken.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 52.91.245.237 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
Mevrouw Ottenheijm schreef op december 4, 2018 om 9:21 am:
22 oktober 2017 Er wordt zorgvuldig en met aandacht meegedacht.
Dhr. Visser schreef op december 4, 2018 om 9:20 am:
3 juni 2018 Montall heeft mij zeer goed geholpen, duidelijk advies, prima service en meegedacht met de klant! Ook de installatie was soepel, direct in 1x goed, alleen uit de verpakking was 1 deurtje beschadigd maar die is ook weer vervangen. Zeer tevreden!
Familie de Greef schreef op december 4, 2018 om 9:20 am:
6 juni 2018 Goed advies en goed meegedacht met de mogelijkheden die het huis biedt. De keuken werd op tijd geleverd , op afgesproken dag en tijd . Daarna is hij goed geplaatst , alles paste en alle apparatuur was aanwezig. Even moeten wachten op afwerking met de koof maar ook dat is netjes opgelost. Prima produkt geleverd!
Dhr. Netten schreef op december 4, 2018 om 9:08 am:
6 juli 2018 Jarenlange ervaring Denkt met je mee mbt ontwerp/opstelling Goede prijs kwaliteit verhouding Prachtige showroom.
Van de Wiel schreef op december 4, 2018 om 9:06 am:
23 juli 2018 Goede prijs-kwaliteitverhouding, prima voorlichting en informatie, geduldig in advisering. Deskundigheid en vakbekwaamheid gaan hand in hand.
Verdoodt schreef op december 4, 2018 om 9:05 am:
15 augustus 2018 Het is een TOP keuken, de ontvangst, de bespreking(en), de rustigheid, niets opdringerig, veel info. Chique keuken, afwerking ! Gelukkige eigenaars vanuit België.
Familie Koenen schreef op december 4, 2018 om 9:01 am:
23 september 2018 Rien heeft ons goed geholpen om een goede keuze te maken van de indeling en de apparatuur, met een goede prijs kwaliteit verhouding. Rien is niet opdringerig dat wat we bij de Mademakers groep wel hadden. En daar er op de datum dat de keuken geplaatst zou worden zijn monteur ziek was heeft Rien er alles aan gedaan om de keuken toch op tijd geplaatst te krijgen wat zeer vakkundig gedaan is en hebben nu een mooie Beda keuken staan. Daarom zou ik iedereen Montall keukens aanbevelen.
De heer Henkelman schreef op december 4, 2018 om 9:00 am:
23 oktober 2018 Dankzij de goede adviezen van Rien Neele van Montall hebben wij nu een droomkeuken; allemaal zeer betaalbaar gebleken. De keuken is echt prachtig en voorzien van de beste apparatuur en kwaliteit; ook de door Montall ingeschakelde aannemer Pim én de stukadoor hebben vakwerk afgeleverd. Het gehele traject van kiezen, kopen en plaatsen is voor ons zorgeloos verlopen. Wij willen daarom Montall van harte aanbevelen en zijn blij met onze keuze voor Montall.
Dhr. Hagemeijer schreef op december 4, 2018 om 8:59 am:
25 oktober 2018 Geen gladde praatjesmaker maar gewoon een goede kerel met verstand van zaken. Rien doet er alles aan om de klant tevreden te houden. We hadden ook een goede monteur!
Anton & Dinie schreef op april 14, 2018 om 10:26 am:
Onze keuken was echt aan vernieuwing toe, toen hebben we Montall Keukens in Breda gebeld, die had in het verleden al een nieuw werkblad en kookplaat geleverd. De adviseur Rien Neele adviseerde ons om nieuwe fronten te kiezen. Dit hebben we gedaan inclusief een nieuwe oven en magnetron. Het resultaat mag er zijn, het ziet eruit als een nieuwe keuken met hoogglans magnolia fronten. We zijn er heel erg blij mee, zo perfect is alles verlopen. Montall keukens is echt een aanrader: vriendelijk, betrouwbaar en alles compleet en op tijd.
Harry & Carola schreef op april 14, 2018 om 10:26 am:
Graag wilden wij onze keuken een wat meer eigentijdse ‘look’ geven. Een geheel nieuwe keuken zagen wij niet zitten, dus kozen we voor een keukenrenovatie. Rien Neele van Montall Keukens heeft ons goede adviezen gegeven; we hebben gekozen voor een nieuw werkblad, nieuwe handgrepen, een nieuw front voor de vaatwasser en andere verlichting. Tevens hebben we de keukenkastjes laten schilderen in een wat lichtere kleur. We zijn heel tevreden met het eindresultaat, de keuken ziet er weer fris en eigentijds uit. Montall Keukens heeft uitstekend werk geleverd, we komen hier in de toekomst dan ook zeker terug!
Jan & Nathalie schreef op april 14, 2018 om 10:26 am:
Ruim een jaar geleden hebben wij onze keuken besteld bij Montall. Na een snelle levering is de keuken geplaatst door een zeer kundige monteur (Hans). De kwaliteit van de kasten en lades zijn erg goed! Ook de speciale apothekerskast is erg praktisch in gebruik. Verder zijn wij ook erg tevreden over onze aangeschafte Cooker van Grohe. Erg makkelijk in gebruik. Onze tevredenheid over de geplaatste keuken en de uitstekende service kunnen wij van harte Montall aanbevelen als keukenleverancier!
Stephan & Lieke schreef op april 14, 2018 om 10:25 am:
Wij willen Rien bedanken voor onze prachtige keuken! Het is echt een pronkstuk in ons huis en onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Wij zijn enorm tevreden over het eindresultaat en de goede service mbt het herstellen van de verbeterpunten die wij hebben gecommuniceerd. Als wij in de toekomst ons weer gaan oriënteren op een nieuwe keuken dan komen wij zeker terug bij Montall! Met vriendelijke groet, Stephan & Lieke
Familie van de Rijdt schreef op april 14, 2018 om 10:21 am:
Wij hadden meteen een fijn gevoel bij Montall Keukens. De eigenaar, de heer Rien Neele, nam alle tijd om een goed advies te komen. Zijn servicegerichtheid is uitstekend. Montall Keukens komt alle afspraken op tijd na en de keuken wordt vakkundig geïnstalleerd. Wij zijn buitengewoon blij met onze nieuwe Hacker Systemat keuken met Bosch apparatuur en zeer tevreden. Een dikke 10 voor Montall Keukens!