Wilt u uw nieuwe droomkeuken kopen bij Montall Keukens en bent u benieuwd wat anderen van ons vinden? Bekijk dan de ervaringen van andere tevreden klanten. Of hebt u zelf een Montall Keuken gekocht en wilt u uw ervaringen met ons delen?

Schrijf Zelf Een Ervaring Over De Aankoop Van Een Nieuwe Keuken.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 54.82.93.116 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Anton & Dinie schreef op april 14, 2018 om 10:26 am:
Onze keuken was echt aan vernieuwing toe, toen hebben we Montall Keukens in Breda gebeld, die had in het verleden al een nieuw werkblad en kookplaat geleverd. De adviseur Rien Neele adviseerde ons om nieuwe fronten te kiezen. Dit hebben we gedaan inclusief een nieuwe oven en magnetron. Het resultaat mag er zijn, het ziet eruit als een nieuwe keuken met hoogglans magnolia fronten. We zijn er heel erg blij mee, zo perfect is alles verlopen. Montall keukens is echt een aanrader: vriendelijk, betrouwbaar en alles compleet en op tijd.
Harry & Carola schreef op april 14, 2018 om 10:26 am:
Graag wilden wij onze keuken een wat meer eigentijdse ‘look’ geven. Een geheel nieuwe keuken zagen wij niet zitten, dus kozen we voor een keukenrenovatie. Rien Neele van Montall Keukens heeft ons goede adviezen gegeven; we hebben gekozen voor een nieuw werkblad, nieuwe handgrepen, een nieuw front voor de vaatwasser en andere verlichting. Tevens hebben we de keukenkastjes laten schilderen in een wat lichtere kleur. We zijn heel tevreden met het eindresultaat, de keuken ziet er weer fris en eigentijds uit. Montall Keukens heeft uitstekend werk geleverd, we komen hier in de toekomst dan ook zeker terug!
Jan & Nathalie schreef op april 14, 2018 om 10:26 am:
Ruim een jaar geleden hebben wij onze keuken besteld bij Montall. Na een snelle levering is de keuken geplaatst door een zeer kundige monteur (Hans). De kwaliteit van de kasten en lades zijn erg goed! Ook de speciale apothekerskast is erg praktisch in gebruik. Verder zijn wij ook erg tevreden over onze aangeschafte Cooker van Grohe. Erg makkelijk in gebruik. Onze tevredenheid over de geplaatste keuken en de uitstekende service kunnen wij van harte Montall aanbevelen als keukenleverancier!
Stephan & Lieke schreef op april 14, 2018 om 10:25 am:
Wij willen Rien bedanken voor onze prachtige keuken! Het is echt een pronkstuk in ons huis en onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Wij zijn enorm tevreden over het eindresultaat en de goede service mbt het herstellen van de verbeterpunten die wij hebben gecommuniceerd. Als wij in de toekomst ons weer gaan oriënteren op een nieuwe keuken dan komen wij zeker terug bij Montall! Met vriendelijke groet, Stephan & Lieke
Familie van de Rijdt schreef op april 14, 2018 om 10:21 am:
Wij hadden meteen een fijn gevoel bij Montall Keukens. De eigenaar, de heer Rien Neele, nam alle tijd om een goed advies te komen. Zijn servicegerichtheid is uitstekend. Montall Keukens komt alle afspraken op tijd na en de keuken wordt vakkundig geïnstalleerd. Wij zijn buitengewoon blij met onze nieuwe Hacker Systemat keuken met Bosch apparatuur en zeer tevreden. Een dikke 10 voor Montall Keukens!